World Cupin alkusarja on nyt pelattu, ja seuraavaksi ovat vuorossa välierät. Alkusarjan jälkeen kanadalaiset hallitsevat tärkeimpiä tilastoja.

Turnauksen piste- ja maalipörssiä johtaa Kanadan Jonathan Toews tehopistein 3+1=4. Niin ikään neljässä pisteessä ovat kanadalaiset Matt Duchene ja Sidney Crosby sekä Team North American Johnny Gaudreau, jotka ovat iskeneet 2+2 tehopistettä mieheen. Team North American Shayne Gostisbehere on antanut neljä maalisyöttöä ja johtaa tässä vaiheessa syöttöpörssiä.

Kanadalaiset dominoivat myös tehotilastoa. Crosby ja Jay Bowmeester ovat viisi pykälää plussalla. Heidän kintereillään neljällä plusmerkinnällä ovat Toews, Gostisbehere, Alex Pietrangelo ja Drew Doughty. Suomalaisittain tehotilasto on synkkää luettavaa. Jaetulla viimeisellä sijalla on Mikael Granlund, joka jäi neljä maalia pakkaselle. Sami Lepistön, Mikko Koivun, Sami Vatasen, Jussi Jokisen ja Valtteri Filppulan saldo näyttää lukemaa -3. Surullisinta lienee kuitenkin se, että jokainen suomalaispelaaja jäi miinukselle. Sinänsä tämä ei ole yllättävää, sillä Suomi hävisi kaikki kolme otteluaan maalierolla 1-9.

Vähintään 60 minuuttia pelanneista maalivahdeista paras torjuntaprosentti on Kanadan Carey Pricella, joka nappasi kiekkoja kiinni 96,8 prosentin tarkkuudella. Perässä tulevat Ruotsin Jacob Markström (96,4 %) ja Henrik Lundqvist (95,3 %). Selvästi kovimpaan kiekkosateeseen on joutunut Team Europen Jaroslav Halak (94,6 %), joka venyi kiekon eteen 105 kertaa. Maaleja slovakialainen päästi kuusi kappaletta.

Rangaistusminuuttien perusteella World Cup on ollut siisti turnaus, sillä yhtään isoa rangaistusta ei ole jaettu. Jäähytilaston johtopaikan jakavat Ruotsin Anton Strålman, Team Europen Zdeno Chara sekä Venäjän Aleksandr Ovetškin ja Andrei Markov, jotka ovat keränneet kolme pikkukakkosta mieheen.