World Cupin toinen välierä Kanadan ja Venäjän välillä on kahden suuren kiekkomaan kohtaaminen. Kiekkojättiläisten riveissä pelaavat myös nykykiekon suurimpiin tähtiin kuuluvat Sidney Crosby ja Aleksandr Ovetškin.

Pelaajat itse eivät välitä hehkuttaa yksilöiden välistä kohtaamista, vaan tähdentävät, että tärkeintä on voittaa joukkueena.

– Ottelu on Kanadan ja Venäjän välinen, ei kahden pelaajan. Media tietysti haluaa hehkuttaa, mutta meille tärkeintä on joukkueen voitto ja eteneminen [turnauksessa], Ovetškin vakuutti ESPN:lle.

– Kaikki ovat innoissaan Kanadan ja Venäjän kohtaamisesta, myös pelaajat. Se on iso haaste. Venäjällä on erittäin taitava ja lahjakas joukkue, ennakoi puolestaan Crosby.

Crosbyn ja Ovetškinin lausunnot eivät yllätä – näiden herrojen on vaikea kuvitella nostavansa itseään joukkueen yläpuolelle. Draaman kaari on kuitenkin todellinen. Crosby ja Ovetškin kuuluvat kiistatta maailman parhaimpiin pelaajiin ja toimivat joukkueidensa kapteeneina. Lisäksi Crosbyn edustama Pittsburgh Penguins pudotti Ovetškinin Washington Capitalsin viime kevään pudotuspeleissä NHL:ssä.