The Hockey News toteaa ennakossaan NHL-seura Carolina Hurricanesin menevän oikeaan suuntaan, vaikka saumat pudotuspeleihin ovat ohuet. Mikäli joukkue mielii jatkaa kauttaan runkosarjan jälkeen, nuorten pelaajien on astuttava esiin.

Yksi avainkysymys on sentteriosasto. Kärkinimiä ovat Jordan Staal ja Victor Rask, mutta kolmoseen kaivattaisiin vastuunkantajaa nuoriso-osastolta. Vahvimmin ehdolla kolmosen keskelle on Chicagosta hankittu Teuvo Teräväinen, jolla on paikkaa kärkkyvistä pelaajista parhaat näytöt. Elias Lindholmin on hankittava lisää voimaa, ja Sebastian Aho ei vielä ole näyttänyt kynsiään NHL:n puolella.

THN:n Teräväiselle ennakoima rooli on pienempi kuin mitä suomalaishyökkääjä on kertonut havittelevansa. Chicagossa Teräväinen kyllästyi kolmosketjun rooliin, joten Carolinassa mies tavoitellee paikkaa kahdesta ensimmäisestä ketjusta. Teräväinen osaa pelata myös laidalla, joten paikka voi aueta myös sitä kautta.

Kiekkoraamattu pitää Teräväistä kuitenkin yhtenä Carolinan avainhankinnoista, ja hänen uskotaan olevan hyödyllinen lisä joukkueen hyökkäykseen.