Montreal Canadiensin leirillä näyttöjä antava Artturi Lehkonen kerää runsaasti kehuja kiekkokaupungissa. Lehkonen pelasi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa New Jersey Devilsiä vastaan 18 minuuttia ilman tehoja, mutta esitti hyvää fyysistä ja vahdikasta peliä.

Muut joukkueen pelaajista ja päävalmentaja Michael Therrien yltyivät kehumaan Lehkosta Canadiensin verkkosivuilla.

– Kaikki näkevät, että hänen pelissään on rytmiä pelata tällä tasolla. Hän näytti sen meille ensin harjoituksissa ja nyt pelissä. Hän on erittäin sitoutunut pelin kaikilla osa-alueilla. Pidin hänen esityksestään, päävalmentaja Therrien sanoi.

Nuoren suomalaisen kanssa samassa hyökkäysketjussa pelannut Brendan Gallagher piti Lehkosen pelityylistä.

– Hän pelasi todella kovaa. Kun on pienikokoisempi, täytyy pelata juuri noin. Häntä on hauska katsoa ja tykkäsin pelata hänen kanssaan. Hän on myös älykäs pelaaja, joka oppii asiat nopeasti. Peliäly on asia, jota ei voi opettaa, Gallagher lausui.

Toinen ketjukaveri Alex Galchenyuk tykästyi suomalaisen rauhallisuuteen kiekon kanssa.

– Hän on taitava ja tekee paljon töitä. Hänen tapansa ja yritteliäisyytensä pelinrakentamiseen on tehnyt minuun vaikutuksen. Tässä vaiheessa kautta kentällä on lepsua ja pomppuista peliä, koska pelaajat eivät ole olleet vielä niin kauan jäällä. Tilaa ei ole paljon, mutta hän ei pelkää hidastaa rakentaakseen peliä minulle tai ”Gallylle” ja olla luova pelaaja, Galchenyuk kehaisi.