Jesse Puljujärvi pelasi ensimmäistä kertaa NHL-seura Edmonton Oilersin kokoonpanossa, kun joukkue kaatoi Calgary Flamesin maanantaina lukemin 4-2 (lue juttu). Nuorten lupausten otteluissa Puljujärvellä oli kova tahti, mutta Calgarya vastaan ei pistesarake hänen osaltaan karttunut.

Kanadalaisen TSN-kanavan toimittajan Ryan Rishaugin mielestä Puljujärven peliesitys jätti toivomisen varaa, mutta hän arvioisi Puljujärveä kunnolla vasta muutaman pelin jälkeen.

– Odotetaan ja katsotaan, miten Puljujärven kanssa käy. Mielestäni hän ei ollut maanantaina kovin hyvä harjoituspelissä, eikä (Edmontonin päävalmentaja) Todd McLellan pelännyt sen sanomista ääneen. Hän on vasta aivan alussa, ja minä antaisin hänelle pari päivää aikaa, jotta hän tottuisi ympäristöön ja hänen ympärillään tapahtuvaan, Rishaug toteaa.

Puljujärven kyvyt kiekon kanssa ovat tiedossa, ja Rishaug haluaisikin nähdä hänet kentällisessä, joka pystyy rakentamaan peliä.

– Jos hän pelaa NHL:ssä tänä vuonna, hän pelannee jossakin taitavimmista kentällisistä. Jos kolmoskentän keskellä on (Leon) Draisaitl, niin okei – siinä on varmasti taitoa, joten se voisi olla järkevää. Halutaan kuitenkin, että hän pelaa taitavien pelaajien kanssa – ei häntä haluta laittaa asemaan, jossa hänen pitäisi kantaa koko kentällistä, Rishaug sanoo.