Pekka Rinne palasi pettymykseen päättyneen World Cup -turnauksen jälkeen takaisin työpaikalleen Nashvilleen. Rinteelle on laskettu jälleen tulevalla kaudella suuri rooli Predatorsin puolustuksen viimeisenä lukkona.

– Uskomme, että hän on jälleen joukkueemme selkäranka. Hän pystyy voittamaan meille otteluita, emmekä odota mitään muuta tulevallakaan kaudella, Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette sanoi The Tennesenille.

Rinne missasi joukkueen harjoitusleirin ensimmäisen viikon, koska hän oli Leijonien matkassa Torontossa. Rinne pelasi turnauksessa yhden ottelun Team North Americaa vastaan. Selän taakse livahti neljä kiekkoa.

– Turnaus oli hieno kokemus. Uskon, että jäälle meneminen hieman normaalia aikaisemmin auttaa minua kauden alussa, Rinne sanoi.

– Nyt keskittymiseni on jo tulevassa kaudessa ja takaisin pelikuntoon pääsemisessä.

Predatorsin kapteeni Mike Fisher kehuu vuolaasti kokenutta suomalaista. Kapteenin lausunnoista päätellen Rinne näyttää esimerkillään suuntaa koko joukkueelle.

– Olemme kaikki iloisia että hän tuli takaisin. Hän on johtaja täällä.

– Hän tekee niin kovasti töitä harjoituksissa ja peleissä. Hänen tulonsa nostaa tasoamme ja työmoraaliamme pykälällä, Fisher kehui.