Carolina Hurricanesin voittoputki päättyi Montrealin illassa ja jäi näin viiden ottelun mittaiseksi.

Hurricanes, joka oli päättänyt siirtää Teuvo Teräväisen ykkösvitjasta kakkoskentälliseen, hallitsi ottelutapahtumia ja vei ottelun laukaukset nimiinsä lukemin 32-22. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Montreal Canadiens oli parempi numeroin 2-1.

Vaisu peli suomalaisittain – ketjumuutokset sotkivat?

Suomalaiskaksikosta Teräväinen oli kentällä joukkueensa ainokaisen maalin aikaan ja kirjasi tililleen tehotilaston +1. Muutoin hän oli pimennossa, vaikka peliaikaa tuli mukavasti 18 minuuttia ja 48 sekuntia, sisältäen lähes kolme minuuttia ylivoimavastuuta.

Sebastian Aho puolestaan jäi ottelussa miinukselle yhden pykälän verran. Hänelle kirjattiin peliaikaa 14 minuuttia ja 27 sekuntia, eikä häntä nähty yli- tai alivoimatilanteissa jäällä. Myös Aho oli vaisu, sillä hänelle kirjattiin ainoastaan yksi laukaus kohti maalia.

Voisikin kuvitella, että Aho ja Teräväinen palautetaan nopeasti takaisin samaan vitjaan, sillä ketjumuutoksia voidaan kutsua sanalla sanoen turhiksi ja epäonnistuneiksi.