Jos tiedät mitä on showpaini, olet myös tietoinen WWE:stä. Jos taasen WWE on tuttu, tiedät takuuvarmasti, kuka on Chris Jericho. Jos kaikki asiat tuntuvat vierailta, suosittelen tutustamaan Googlen tarjontaan ja aloittamaan itsensä sivistämisen.

Kaikki eivät kuitenkaan ole varmasti tietoisia siitä, että kyseinen vapaapainija on varttunut Kanadan Winnipegissä. Ja perinteiden mukaan Jericho oli asuinpaikkakuntansa vuoksi kova kiekkofani.

Kanadalainen urheilusivusto Sportsnet istuttikin Jerichon pöydän ääreen ja kysyi häneltä kaikkien aikojen parhaat Jets-pelurit.

Itsestäänselvät nimet

Mukana listalla olivat Morris Lukovich, Dale Hawerchuk, Teppo Numminen, Thomas Steen sekä luonnollisesti Teemu Selänne.

Nummisesta Jericho piti ensinnäkin hänen nimensä vuoksi. Selänne taasen merkitsi WWE-tähdelle uutta aikakautta Jetsin historiassa.

– Sitten oli Teppo Numminen. Rakastin hänen nimeään ja hän oli loistava kaveri – sain jopa tavata hänet kerran. Pidin hänestä pelaajana, Jericho kertoi Sportsnetin videopätkässä.

– Kun Teemu Selänne liittyi joukkueeseen, oli hän joukkueelle kuin uusi Hawerchuk. Hän oli minulle viimeinen supertähti, josta todella pidin.

Hyvin ymmärrettävistä syistä Jetsin nykyinen tähti Patrik Laine ei vielä päässyt listalle mukaan, mutta jos asiaa kysyttäisiin uudelleen kymmenen vuoden päästä, ei hänen valintansa tuottaisi ongelmia.

Voit katsoa Sportsnetin klipin kokonaisuudessaan täältä.