Florida Panthersin kahden maalin vierasjohto suli ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan ja samalla vieraiden suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin tehoilta valui hukkaan.

Barkov syötti avauserässä joukkueensa molemmat maalit ja vieraiden meno näytti muutoinkin hyvältä. Joukkue veikin avauserän laukaukset peräti 16-9.

Sen jälkeen koitti kuitenkin musta toinen erä ja erityisen musta hetki erän avauspuoliskolla. Hurricanes heilutti verkkoa kolmen minuutin ja 29 sekunnin sisällä kolmesti ja lopulta voitti myös ottelun 3-2-lukemin, kun Panthersin kiri päätöserässä jäi tuloksettomasti.

Barkov haki sisukkaasti ratkaisua

Barkovin ilta oli muutoinkin vahva. Hän laukoi ottelussa kiekon kolmesti maalia kohti ja haki sisukkaasti ratkaisua, jääden tehotilaston osalta lukemaan +1.

Sen sijaan joukkuekaveri Jussi Jokisen ilta oli vaisu, sillä hänen tehotilasto oli -1 ja ilta oli muutenkin hieman mitäänsanomaton.

Hurricanesin puolelta Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen jäivät ottelussa pisteittä. Ahon tehotilasto oli -1, joskin hän haki osumia ahnaasti laukomalla kolmesti maalia kohti. Teräväiselle kirjattiin puolestaan tehotilasto +1, mutta hänen ja Ahon saama vastuu jäi vähäiseksi.