Dallas Stars tarvitsee The Hockey Writers -julkaisun mukaan uutta verta kokoonpanoonsa ja se onnistuu pelaajia kauppaamalla.

Sivuston julkaisemassa artikkelissa nostetaan esille myös toinen tosiasia: Starsilla on aivan liikaa puolustajia etenkin siinä vaiheessa, kun Johnny Oduya palaa kaukaloon loukkaantumisensa jäljiltä ja se on tapahtumassa pian.

Siinä vaiheessa joukkueen täytyy tehdä ratkaisuja, sillä puolustajia on yksinkertaisesti liikaa – niitä on ollut jo nyt, kun katsomossa on istunut porukkaa ja farmissa on käytetty pelaajia.

Todella ongelmallinen tilanne

Ongelmalliseksi tilanteen tekee se, kuten toimittaja Matt Pryor artikkelissaan muistuttaa, että ainoastaan Julius Honka, Esa Lindell ja Stephen Johns on lähetettävissä farmiin ilman waiver-listan läpäisyä.

Pryor toteaakin, että Honka ja Lindell ovat tällä hetkellä sellaiset pelaajat, jotka ansaitsevat kaikista joukkueen puolustajista eniten pelipaikkansa ylhäällä.

Toisin sanoen suomalaiskaksikon vahva pelaaminen on laittanut Stars-pakan uusiksi ja sitä kautta joukkue on käytännössä ottaen pakotettukin lähtemään vaihtokaupoille.