Koko syksyn ajan Toronto Maple Leafsin matkassa ollut suomalaisvahti Karri Rämö on tehnyt tryout-sopimuksen AHL:ssä pelaavan Toronto Marliesin kanssa.

Maple Leafs hakee parhaillaan uutta kakkosvahtia, kun se passitti ruotsalaisen Jhonas Enrothin waiver-listan kautta AHL:ään. Enroth ei onnistunut vakuuttamaan otteillaan kanadalaisseuran valmennusjohtoa missään muodossa.

Enrothin AHL-passituksesta kerrottiin eilen ja sen jälkeen Rämöä, joka on siis kuntouttanut itseään polvivammasta jo viime keväästä lähtien, on pidetty todennäköisenä uutena kakkosvahtina.

Agentti laittoi painetta Toronton suuntaan

Koska alla on kuitenkin pitkä loukkaantuminen, haluaa Maple Leafs varmasti nähdä Rämön ensiksi tositoimissa, ennen kuin mitään lopullisia päätöksiä tehdään.

TSN:n arvostettu toimittaja Craig Button, joka toimii myös torontolaisen TSN 1050 -radiokanavan juontajana, paaluttaakin radiokanavalla, että kyse on vain seuraavasta askeleesta tiellä Toronto Maple Leafsiin, Frederik Andersenin kakkosvahdiksi.

Rämön agentti puolestaan laittoi hieman painetta Toronton suuntaan toteamalla ääneen, että heidän näkökulmastaan tarkoituksena on testata polven kunto ja tryoutin aikana mikä tahansa NHL-seura voi tehdä sopimuksen hänen kanssaan.