Columbus Blue Jacketsia edustava Markus Nutivaara oli sivuroolissa, kun Blue Jackets nappasi selvän 4-1-voiton Arizona Coyotesista.

Nutivaaralle merkattiin ottelussa noin 13 minuuttia peliaikaa, joka oli joukkueen puolustajista pienin. Peliaika on kuitenkin ollut koko alkukauden samaa luokkaa, sillä Nutivaaran suurin lukema on ollut noin 15 minuutin pinnassa, kun taas pienimmillään hänen vastuunsa on ollut vain noin 10 minuutin tietämillä.

Nutivaara on varmoilla otteillaan lunastanut paikkansa Blue Jacketsin alakerrassa ja pelannut pienillä minuuteilla varmaa peruspeliään. Tehopisteitä on kertynyt 23:n ottelun aikana 3 (1+2).

Huomion itse ottelussa varasti Nutivaaran seurakaveri Sam Gagner, joka tehtaili peräti 4 (2+2) tehopistettä. Gagner oli siis mukana joukkueen jokaisessa osumassa.

Vaikka neljä tehopistettä ottelussa on jo yksistään kova saavutus, pisteet eivät olleet vielä lähelläkään Gagnerin yhden ottelun piste-ennätystä. Se on nimittäin 8 (4+4) tehopistettä, jotka hän iski Edmonton Oilersin paidassa helmikuussa 2012.