Detroit Red Wings kohtaa kuluvalla kaudella toista kertaa Winnipeg Jetsin ja samalla sillä on haastava tehtävä pitää NHL:n maalipörssin kakkonen Patrik Laine kurissa.

Jetsin kakkosmaalivahtina ainakin tällä hetkellä toimiva Michael Hutchinson, joka kohtaa Laineen laukaukset päivittäin, onkin varmasti paras mahdollinen henkilö kertomaan, että mikä siitä laukauksesta tekee niin vaikean.

– Se lähtee niin nopeasti. Ja kaiken lisäksi laukaus on myös todella ovela, koska hän peittää sen lavan kärjellään ja sitten, kun se lähtee, sitä on todella vaikea lukea.

”Kaveri, jonka kanssa oltava tarkkana”

Viimeksi, marraskuun alkupuolella, Red Wings ei onnistunut Laineen pysäyttämisessä kotihallissaan kovinkaan hyvin. Jets haki vieraspisteet numeroin 5-3 ja Laine iski otteluun tehot 1+1.

– Hän osaa selvästikin laukoa. Hän on nuori ja hyvä pelaaja. Kun hän tuli NHL:ään, hän oli heti valmis ja alku onkin ollut vahva. Laine on kaveri, jonka kanssa meidän on oltava ehdottomasti tarkkana, Red Wings -puolustaja Brian Lashoff ynnää NHL.com:lle.

EDIT [07.12.2016, 06:12]: Lashoffin varoitteluista huolimatta Laine pääsi jälleen maalien makuun viime yön ottelussa Detroitia vastaan.