Kuva: Getty Images

DALLAS, TX - OCTOBER 05:  Esa Lindell #23 of the Dallas Stars skates the puck past Gabriel Landeskog #92 of the Colorado Avalanche in the second period during a preseason game at American Airlines Center on October 5, 2016 in Dallas, Texas.  (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)
NHLPääuutisetUutiset

Komea läpimurto NHL:ään! Nuori Esa Lindell loistaa joukueensa tehotilaston ykkösenä

Ottelusta toiseen valtavia peliaikoja rehkivä Esa Lindell kuuluu NHL-syksyn suurimpiin suomalaisyllättäjiin.

Lindell on kirjauttanut alkukaudesta Dallas Starsin takalinjolla 32 otteluun tehot 4+3. Vaikka tehoja ei ole tullut AHL-pelien tahtiin, on nuori puolustaja yllättänyt kypsällä tekemisellään.

Pistehain sijaan kaukalossa on nähty monipuolisesti sekä viisaasti puolustava nuorukainen, joka on sopeutunut NHL-vauhtiin yllättävän vaivatta. Vaikka Starsin alkukausi on ollut vaikea, on Lindell pystynyt pitämään tasonsa kiitettävästi läpi kauden.

Kuvaava on, Lindell johtaa joukkueensa tehotilastoa lukemalla +9. Se on hurja saavutus pakille, joka pelaa ailahtelevasti suorittaneen NHL-ryhmän alakerrassa ottelusta toiseen yli 20 minuuttia per peli.

Ketkä muut suomalaisnimet kuuluvat alkukauden suomalaisyllättäjiin? Lue pidempi juttu supertulokkaista tästä.

Leijonat Instagramissa