Kuva: Getty Images

BUFFALO, NY - JUNE 24:  Jesse Puljujarvi poses for a portrait after being selected fourth overall by the Edmonton Oilers in round one during the 2016 NHL Draft on June 24, 2016 in Buffalo, New York.  (Photo by Jeffrey T. Barnes/Getty Images)
NHLPääuutisetUutiset

Kuvat: Tuttu virne palasi – Jesse Puljujärvi aloitti ryminällä uudessa joukkueessaan

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi debytoi AHL-seura Bakersfield Condorsissa yön AHL-kierroksella.

Suuren mediahuomion saattelemana farmisarjaan siirtynyt huippulupaus aloitti heti uudessa joukkueessaan ryminällä. Conrods julkaisi sosiaalisessa mediassa heti pelin alettua kuvia tutusta suomalaisvirneestä.

Condors nappasi ottelusta lopulta voiton lukemin 5-2. Puljujärvi avasi pistetilinsä syöttämällä kotijoukkueen neljännen maalin.

Leijonat Instagramissa