Markus Granlund jatkoi hyviä otteitaan NHL:ssä iskemällä kaksi maalia Philadelphia Flyersin verkkoon.

Gralundin osumat eivät kuitenkaan riittäneet avustamaan Vancouveria voittoon saakka, sillä joukkue taipui Philadelphialle voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4-5.

Maaliensa myötä Granlund rikkoi oman piste-ennätyksensä NHL:ssä. Hyökkääjä on viimeistellyt kauden 44 ottelussa 11+8=19 pistettä. Hänen aiempi piste-ennätyksensä syntyi tulokaskaudella 2014-15 Calgary Flamesin riveissä. Silloin hän kirjasi 48 ottelussa tehot 8+10=18.

Molemmat osumat toisessa erässä

Granlundin ensimmäinen maali syntyi ylivoimalla toisessa erän alkuhetkillä. Suomalainen ehti ensimmäisenä irtokiekkoon, jonka hän sivalsi maaliin rystypuolelta. Osuma vei Vancouverin ottelussa 2-1-johtoon.

Y - Vancouver Canucks

@Canucks

@Canucks
GRANLUND!! 2-1 #CANUCKS!!
😘

Erän puolivälissä Granlund tasoitti tilanteen 3-3:een todellisella tahtomaalilla. Michael Neuvirth Flyersin maalilla oli voimaton, kun Granlund punnersi vahvasti maalille ja ujutti kiekon maaliin.