Minnesota Wild on napsinut edellisistä 11 vierasottelustaan pisteitä. Seuran ennätys vieraspisteputkissa on vuodelta 2015, kun joukkue venyi 12 vierasottelussaan putkeen pisteille.

Mikko Koivun kipparoima joukkue pelaa uskomattoman upeaa kautta. Se on läntisen konferenssin ykkösenä, kun 41 ottelua on takana. Minnesotalla on myös kasassa eniten tehtyjä ja vähiten päästettyjä maaleja.

Joukkueen suomalaispelaajista Mikko Koivu ja Mikael Granlund ovat päässeet myös hyvin pisteiden makuun, kun Koivulla on kasassa 30 tehopistettä (13+17) ja Granlundilla 34 tehopistettä (10+24).

Seuran muista suomalaisista Erik Haula on tehnyt 31 otteluun 12 tehopistettä (6+6) ja Teemu Pulkkinen yhdeksään pelin yhden maalin. Pelaajista Pulkkinen pelaa tällä hetkellä AHL:n puolella.

Tulevan yön kierroksella Minnesota hakeekin pisteputkelleen jatkoa, mutta helpolla sitä ei ole luvassa. Vastaan asettuu nimittäin seuran kanssa tasapisteissä majaileva Chicago Blackhawks.

Minnesota Wild PR

@mnwildPR
#mnwild has an 11-game point streak in road games (9-0-2), just shy of the franchise record 12-game road point streak in 2015 (12-0-0). #NHL