Suomalaishyökkääjä Patrik Laineen syntymäpäiväyllätys 8-vuotiaalle Lucasille on noussut isoksi tarinaksi useissa kansainvälisissä medioissa.

Kuten Leijonat.com ensimmäisenä uutisoi, yllätti jääkiekkotähti nuoren faninsa pahanpäiväisesti. Pieni Laine-fani oli kutsunut joulun jälkeen suomalaisen hänen jääkiekkoaiheisille syntymäpäiväjuhlilleen. Hellyyttävästä kirjeestä kasvoi jo melkoinen nettihitti.

My nephews note to Patrik Laine...Worth a shot #nhljets @NHLJets #GoJetsGo @PatrikLaine29

Laine oli valitettavasti juuri juhlien aikana vierasreissulla Buffalossa. Sen takia suomalaishyökkääjä yllätti pienen kiekkofanin kemujen jälkeen. 8-vuotias Lucas sai lahjaksi muun muassa Dumleja, nimmareilla sekä fanikuvan nimmareilla.

– Suurin kiitos kuuluu Patrikin äidille, joka järjesti tämän. Patrik on loistava pelaaja, mutta myös upea persoona, Lucasin kummisetä kiitteli tuolloin Leijonat.comille.

Upea tempaus on lähtenyt leviämään hiljalleen maailmalle. Tuoreimpana tarinaan tarttui NHL, joka julkaisi omilla sivuillaan ison tarinan tapahtuneesta.

Tämän ohella tarinasta on raportoinut useiden kansainvälisten kiekkomedioiden lisäksi muun muassa CBC sekä suosittu verkkosivu Reddit.

Laineen tapaus osoittaa, että pienenkään eleen arvoa ei voi väheksyä someaikana. Vaikka Laine toteutti vain yhden fanin toiveen, teki hän maailmalla suuren joukon kiekkoseuraajia tyytyväiseksi.

Special delivery by a special hockey player for a special nephew! @PatrikLaine29 wasn't able to make his party but this will do 😉 #GoJetsGo