SM-liigassa vielä viime kaudella pelannut suomalaismaalivahti Tuomas Tarkki on tehnyt kauden loppukauden mittaisen sopimuksen Rungsted Seier Capitalsin kanssa. Kyseinen seura pelaa Tanskan liigassa.

Tarkki, 36, pelasi edelliset neljä kautta JYPin maalilla, mutta siirtyi kauden päätteeksi Tshekin Extraliigaan. Siellä hän pelasi BK Mlada Boleslavin riveissä neljä ottelua, mutta asiat eivät menneet suunnitellusti ja maalivahti joutui etsimään itselleen uuden seuran.

Uusi seura löytyi lopulta Tanskasta.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme maalivahdin, joka on pysynyt useiden vuosien ajan korkealla kansainvälisellä tasolla. Hänellä on myös laajasti kokemusta tärkeiden pelien voittamisesta, seuran johtaja Thomas Friberg kommentoi tanskalaisseuran verkkosivuilla.

– Tuomas on erittäin ammattimainen urheilija, ja olemme kovin tyytyväisiä, että onnistuimme pääsemään hänen kanssaan sopimukseen kovasta kilpailusta huolimatta.

Rungsted Seier Capitals on kymmenen joukkueen sarjassa tällä hetkellä kuudentena. Tarkki pukee seurassa ylleen pelipaidan numerolla 35.