Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund pelaa tällä hetkellä elämänsä kautta. 24-vuotias suomalaishyökkääjä on noussut tämän myötä kohisten pistepörssissä.

Granlund kirjautti viime yönä tililleen jälleen yhden syöttöpisteen, jolla hän venytti pisteputkensa neljään otteluun. Samalla hän nousi enää pisteen päähän Winnipeg Jetsin Patrik Laineesta, joka johtaa tällä hetkellä 37 tehopisteellään suomalaisten pistepörssiä.

Wildin toiseksi tehokkain pelaaja on tehnyt nyt 43 otteluun tehot 10+26=36, jolla hän sijoittuu koko NHL:n pistepörssissä sijalle 34. TOP 20:een hänellä on matkaa enää kolme pistettä.

Jos Granlundin virettä tarkastellaan hieman laajemmin, on hän tehnyt joulukuun 7. päivästä tähän päivään mennessä maukkaat tehot 5+17=22. Sillä hän sijoittuu kyseisen ajankohdan kolmanneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi koko NHL:ssä. Tämän lisäksi hän on ollut tällä ajanjaksolla plus/miinus-tilaston ykkönen.

Granlundin tehokkain kausi NHL:ssä on viime kaudelta, kun hän teki 82 otteluun 44 tehopistettä. Tällä kaudella hän pistää tämän ennätyksen aivan uusiksi.

Minnesota Wild PR

@mnwildPR
Mikael Granlund is T-3rd in the #NHL in scoring since Dec. 7, with 5-17=22 points in 19 games. Leader in plus/minus.

Minnesota Wild PR

@mnwildPR
Mikael Granlund assists on Zucker's goal. Mikael has 5 assists in 4-game assist streak. 26 assists leads #mnwild, 36 points is 2nd #NJDvsMIN