Helsingin Jokereiden kausi ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Joukkue on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan ja sitä uhkaa jo pudotuspeleistä ulos jääminen.

KHL:ää on jäljellä 10 kierrosta, eikä narripaitojen tilanne näytä valoisalta. Joukkue kulkee tällä hetkellä KHL-historiansa pahimmassa tappioputkessa, eikä asiaa helpota yhtään torstaina vastaan asettuva SKA Pietari.

SKA kulki hetki sitten vielä tappioputkessa, ja Jokeritkin kaatoi pietarilaisjoukkueen Helsingissä. Nyt kuitenkin tilanne on kääntynyt päälaelleen. Koko KHL:n kovin joukkue on aina valtava haaste varsinkin heidän kotikaukalossaan, joten nyt Jokereilta vaaditaan isoa venymistä.

– Haaste on kovin mahdollinen. Olemme näyttäneet, että voimme parhaimmillamme voittaa kenet tahansa, niin kuin jätkät hienosti kotona tekivät. En näe mitään syytä, miksemme hakisi sieltä kolmea pistettä pois, hyökkääjä Petteri Wirtanen kommentoi Jokereiden sivuilla.

Jokereiden loppuohjelma ei näytä pahimmalta mahdolliselta, mutta tämän hetkisillä otteilla pelit loppuvat runkosarjaan, joka päättyy helmikuun puolivälissä. Helsinkiläisryhmä on tällä hetkellä kiinni viimeisessä playoff-paikassa.

SKA:n ja Jokereiden välinen jännitysnäytelmä käynnistyy torstaina kello 18.30.

Lähde: Jokerit.com