Suomalaishyökkääjä Leo Komarov viihtyy Toronto Maple Leafsin nuorukaisten seurassa.

Komarov on nauttinut viime pelit ruotsalaislupaus William Nylanderin kanssa pelaamisesta. Nuori NHL-lupaus on tehnyt vaikutuksen suomalaiseen hyökkäyspään osaamisella.

– Willy pysyy rauhallisena kiekon kanssa. Hän on hyvä pelimies, joka tykkää pitää kiekkoa. Hän ei ehkä ole paras puolustussuuntaan, mutta vastaavasti hyökkäyssuuntaan hän on paljon parempi kuin aiemmat ketjukaverit, Komarov summaa Leijonat.comille.

Ketjun roolit ovatkin selvät. Komarov tuo suoraviivaisuutta ja vahvaa kahden suunnan peliä yhdessä Nazem Kadrin kanssa. Nylander saa puolestaan käyttää luovuuttaan hyökkäyspäässä.

Kolmikko pelaa illasta toiseen vastustajan parhaita pelaajia vastaan. Se voi olla raskasta. Jos aiemmin Komarov pääsi pelaamaan aina tehopisteen silmissä, on tällä kaudella rooli ollut toisenlainen.

– Mun oma kausi on ollut vähän ylä- ja alamäkeä. Jos vertaa viime vuoteen, mulla oli ehkä vähän enemmän maaleja. Toisaalta tänä vuonna peli on ollut erilaista muuttuneen roolin takia, vahvaa puolustuspeliä hoitanut Komarov muistutti.

Kimmo Romanoff, Toronto