Iloa, naurua ja tuttua tekemisen riemua. Suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli täynnä intoa perjantain harjoituksissa. Ja täysin syystä.

Winnipeg Jetsin nuori tähtipelaaja viiletti ensimmäistä kertaa NHL-joukkueen mukana seuran aamujäillä. Meno oli tutun lennokasta. Ja vaikka suomalainen pelasi vielä kontaktikieltoa tarkoittava keltainen paita päällä, huokui eri arvioiden mukaan peli-ilo kauas katsomoon.

Kuten olettaa, oli Laine myös treenien jälkeen ykköspuheenaihe Jetsin kopissa. Kaksi viikkoa huilia aivotärähdyksen takia oli kova paikka. Nyt suomalainen oli kuitenkin jo positiivisella tuulella. Vastauksien jälkeen nähtiin tuttu virne.

– Pelasin puolet kaudesta osuman jälkeen. Siinä mielessä kahden viikon tauko teki vain hyvää, suomalainen hymähti treenien jälkeen.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Hi, Patrik.

Vaikka paluuaikataulu on vielä kysymysmerkkien peitossa, odottaa Laine innolla sitä hetkeä, kun hänet päästetään taas irti.

– Olen silloin energiaa täynnä. Mutta sillä ei ole mitään väliä, kauan olen sivussa. Olen vasta nuori – minulla on paljon pelejä edessä. Minulla ei ole kiire minnekään, Laine muotoili.

Oliko Jetsillä ikävä suomalaista? Laine ei osannut antaa tähän suoraa vastausta.

– En tiedä. Toivottavasti joku edes huomasi poissaoloni, Laine hymähti.

Lähde: NHL.com

 

Winnipeg Jets

@NHLJets
Never has that yellow jersey looked so good!


Kaikki Patrik Laine -uutiset luettavissa täältä.