Patrik Laine on löytänyt Winnipegistä sekä loistavan ketjukaverin että hyvän ystävän. Tamperelaista kaksi vuotta vanhemmasta 29-vuotiaasta tanskalaishyökkääjästä Nikolaj Ehlersistä on tullut suomalaiselle oma veli.

– Hän on kuin veli minulle. Sitä muodostaa hyviä ystävyyssuhteita kaikkien kanssa täällä, ja kemiat toimivat, mutta toisten kanssa sitä yksinkertaisesti klikkaa paremmin sekä jäällä että sen ulkopuolella. Hän on 18-vuotias, minä 20, ja me olemme miehiä, mutta silti edelleen lapsia, Ehlers kertoi Jetsin verkkosivuilla.

Ykkösnyrkissä tehoja takonut kaksikko ei asu samassa asunnossa. Jetsin pelimatkoilla melkein kaikki vapaa-aika kuitenkin kuluu yhdessä videopelien parissa.

– Joskus menemme syömään muiden äijien kanssa. Mutta jos ulkona on kylmää, pysymme sisällä pelaamassa videopelejä ja tilaamme jotain huonepalvelusta. Hengailu on aina superkivaa ja olen 0nnekas, että minulla on näin hyvä ystävä joukkueessa, Ehlers kehui.

Ei juuri pahoja tapoja

Laine ja Ehlers eivät ole niitä kavereita, jotka viettävät vierasmatkoilla aikaa ulkona rellestäen. Yhden paheen ”Pate” kuitenkin osaa nimetä.

– Ehkä pelaamme vain liikaa Playstationia, jos sitä voi pahaksi tavaksi kutsua. Me emme tietenkään niin ajattele, mutta muut voivat olla toista mieltä, Laine tuumi

Laine ja Ehlers ovat muodostaneet tehokkaan tutkaparin myös jäällä. Loukkaantunut Laine on takonut 42 otteluun tehot 21+16. Ehlersin saldo taas 48 ottelusta on 15+25.


Kaikki Patrik Laine -uutiset luettavissa täältä.