Suomi päätti kahden tappion jälkeen Euro Hockey Tour -turnauksensa Göteborgissa itseluottamuksen kannalta tärkeään voittoon isäntämaa Ruotsista. Leijonat oli avauserän jälkeen tappiolla, mutta onnistui nappamaan ensimmäiset pisteensä numeroin 3-2 Tre Kronorilta.

Suomi löysi peli-ilmeen heikon avauserän jälkeen. Leijonat toisen erän alussa herätti Veli-Matti Savinaisen tasoitusohjaus maalinedustalta. Lämärin viivalta ennen maalia ampui puolustaja Miikka Koivisto.

Savinaisen osumaa seurasi erän 13. minuutilla Kärjen ensimmäinen maajoukkuemaali, jonka Ässien hyökkääjä jysäytti suoraan Joonas Nättisen tarjoilusta Viktor Fasthin selän taakse.

Päätöserässä Savinainen maalasi vielä itse toistamieen tarkalla rannelaukauksella aivan lähietäisyydeltä. Ruotsi palasi vielä minuuttia myöhemmin Philip Holmin kavennuksella peliin mukaan.

Suomi kuitenkin kesti Tre Kronorin loppukirin ja otti voiton lukemin 3-2.

Pisteistä huolimatta Suomi jäi turnauksessa maalieronsa myötä viimeiseksi. Voittaja oli Venäjä.