Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice puhui seuran verkkosivuilla julkaistussa tiedotustilaisuudessa joukkueen tämähetkisestä tilasta. Kuten yleensä aina, keskustelua käytiin myös Patrik Laineen tilanteesta.

Toimittaja kyseli Mauricelta, mikä mahtaa olla taustalla Laineen ”heikompaan jaksoon”. Maurice ei aivan ostanut toimittajan väitettä.

– Mitä ”Patella”on, jotain seitsemän pistettä kahdeksaan peliin? En tuijota liikaa henkilökohtaisia tilastoja, mutta uskon että asian on jotakuinkin noin. 18-vuotiaaksi hänen todella pitäisi parantaa peliään, valmentaja vitsaili.

Maurice kuitenkin vakavoitui hieman vitsailtuaan.

– Laineella ei ole menossa heikompi jakso, hän sanoi.

– Hänen kaksi otteluaan Chicagoa vastaan olivat hänen parhaat ottelunsa loukkaantumisen jälkeen.

Juuri ennen loukkaantumistaan Laine oli hyvässä vedossa. Paluu loukkaantumisen jälkeen ei ole ollut aivan yhtä hohdokas, mutta kuten Maurice sanoi, Laineella ei todellakaan ole menossa heikko jakso. Tehopisteitä syntyy mukavasti ja ketju luo jatkuvasti maalipaikkoja.

– Juuri ennen loukkaantumistaan hän pelasi kauden parasta kiekkoaan. Hän tulee vielä parantamaan peliään. Olen varma, että tehopisteitäkin syntyy, Maurice sanoi.