Oulun Kärpät pudotti torstaina tiedotustilaisuudessaan melkoisen uutispommin, kun se tiedotti toimitusjohtaja Juha Junnon jättävän tehtävänsä kuluvan kauden jälkeen. 58-vuotias Junno on toiminut seurassa toimitusjohtajan tehtävissä vuodesta 1996 lähtien.

Junnon tilalle Kärppien toimitusjohtajaksi nousee Oulun Kärpät Oy:n hallituksen puheenjohtajana Tommi Virkkunen.

– Noin kaksi vuotta sitten Juha ilmoitti hallitukselle tämän olevan hänen viimeinen kautensa toimitusjohtajana. Aika pian kävi myös selväksi, että tämä ei ole neuvoteltavissa oleva asia, vaan Juhan lopullinen päätös. Kärppien hallitus aloitti välittömästi uuden toimitusjohtajan kartoituksen, ja minä sain tehtäväkseni valintaprosessin valmistelun, taustoitti hallituksen varapuheenjohtaja Heikki Kontsas seuran verkkosivuilla.

Junno on toiminut seuran toimitusjohtajana kohta peräti 21 kautta, mutta nyt on uusien tuulien aika. Hänen aikanaan oululaisjoukkue on kasvanut divarijoukkueesta yhdeksi Suomen kovimmista jääkiekkoseuroista. Hän iloitseekin nyt siitä, että hänen tilalleen löytyi juuri oikea mies.

– Olen iloinen valinnasta, sillä parempaa jatkajaa työlleni en voi kuvitellakaan. Tommi on ollut kuuden vuoden ajan erittäin hyvä puheenjohtaja, ja hän tuntee Kärppien vanhana pelaajana ja yhteistyökumppanina lajin. Hän tuntee myös meidän yhteistyökumppanimme ja yrittäjätaustansa vuoksi Tommilla on laajat yhteydet pohjoissuomalaiseen liike-elämään. Olen erittäin helpottunut, että tilalleni saadaan näin hyvä toimitusjohtaja, Junno kertoi seuran verkkosivuilla.

Lähde: Oulun Kärpät