Tapparan ja JYPin välisessä ottelussa nähtiin torstaina erikoinen tilanne, kun Veli-Matti Savinainen lensi suihkuun heitettyään mailan katsomon puolelle. Rangaistus oli siksi merkillinen, sillä ottelu oli jo tässä vaiheessa ratkennut, ja hän heitti mailan nuorille kannattajilleen.

Savinainen rikkoi tempauksellaan SM-liigan sääntöjä, ja hämmästyneenä mies painui pukukopin suojiin pelirangaistuksen saattelemana. Jäähy määrättiin hänelle ajassa 65.00 epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Kyseinen tilanne onkin herättänyt erittäin paljon keskustelua sosiaalisissa medioissa, sillä osan mielestä rangaistus oli oikein ja toisten mielestä ei.

Perjantaina Leijonat.com sai kuitenkin mukavan ilmoituksen, kun mailan saaneiden lasten isä Jani Strömsholm laittoi viestiä kuvan kera.

Strömsholm kirjoitti viestissään näin:

– Espoosta taas kerran kotiluolaan tenavien kanssa tuli ajeltua. Hyvin on lapset jo useita vuosia käynyt mukana :-) joten Vellulle kiitokset ikimuistoisesta hetkestä joka ei varmaan ihan hetkeen juniorien mielestä unohdu. Puolenyön jälkeen kotio kun saavuttiin niin maila kainalossa kömpi sänkyynsä. Respect!!

Myös lasten äiti, Johanna Strömsholm lisäsi samaisen kuvan Twitteriin, jossa kirjoitettiin puolestaan näin:

– Äiti, äiti, sain Veli-Matti Savinaisen mailan!!!

– Kiitos Tappara, teit pikkufanit Espoosta onnellisiksi.

Johanna Strömsholm

@strmsholm
"Äiti, äiti, sain Veli-Pekka Savinaisen mailan!!!" Kiitos #tappara, teit pikkufanit Espoosta onnellisiksi.