Antti Raanta voisi olla monessa seurassa ykkösvahti. Mutta ei New York Rangersissa. Madison Square Gardenilla ykkösvastuu on hallin kuninkaalla Henrik Lundqvistillä.

Raanta on monta kertaa loistanut tällä kaudella Rangersin maalilla. Yksi esimerkki siitä nähtiin viime yönä (lue uutinen).

Valmentaja Alan Vigneault ylistää erityisesti Raannan kovaa työmoraalia.

– Hän tekee niin kovasti töitä. Hän on aina ajoissa jäällä. Hän kehittää peliänsä, tekniikkaansa ja rakastaa jäälle astumista. Hän menee jäälle ensimmäisenä ja on yksi viimeisistä siellä. Hän on tehnyt todella positiivisen vaikutuksen, Vigneault hehkutti New York Daily Timesille.

Kaikki kiinni valmistautumisesta

Raannan viime yön torjunnat kasvattivat Rangersin voittoputken jo kuuteen otteluun. Suomalaisvahdin mukaan kaiken a ja o on valmistautuminen.

– Kun teet harjoituksissa hyvin töitä, otteluihin on paljon helpompi lähteä. Jos olet koko viikon tehnyt heikosti töitä ja et ole saanut koppeja harjoituksissa, sinulta puuttuu itseluottamus. Menet vain peliin ja olet ”OK katsotaan mitä tapahtuu tänään.” Sitten peli onkin avauserän jälkeen 4-0 vastustajalle ja sinut vaihdetaan. Sitä täytyy vain keskittyä harjoituksissa oikeisiin asioihin, Raanta kuvaili.