Suomalaishyökkääjä Mikael Granlund kerää yhä enemmän huomiota Pohjois-Amerikan mediassa.

Tuoreeltaan Minnesota Wildin tehohyökkääjän otteita ihastelee The Hockey News, joka pohtii artikkelissaan upean kauden syitä. Granlund on noussut tämän kauden aikana koko sarjan eliittiin upeilla otteillaan.

– Maalintekotaito on ollut aina hänessä. Hän tarvitsi vain oikean ympäristön. Hänen valmentajansa ja ketjukaverit ovat auttaneet sen luomisessa. Ja voila – Granlund on tähti, toimittaja Matt Larkin ylistää.

Suomalaishyökkääjä iski yön NHL-kierroksella jo kauden 25:nnen maalinsa. Se kertoo siitä, että suomalaishyökkääjä on löytänyt vihdoin myös mukavuusalueensa myös NHL:ssä. The Hockey News nostaa suureksi syyksi valmentaja Bruce Boudreaun, joka on tunnetusti hyvä ihmisten kanssa.

Boudreau on pystynyt peluuttamaan Granlundia pitkin kautta laidassa. Sen myötä suomalainen on saanut rinnalleen kokeneen Mikko Koivun sekä pirteästi pelanneen Jason Zuckerin. Vaikka viime peleissä koko Wildin rakennelma on horjunut, on kolmikko pystynyt tekemään tulosta.

– Hän näki heti Minnesotaan tullessaan Granlundissa tähden. Huippupelaajan, joka piti vain vapauttaa, perinteinen kiekkomedia kiteyttää.

Lähde: The Hockey News