Kiekkoareenan mukaan Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela siirtyy loppukaudeksi NHL-seura Carolina Hurricanesin organisaatioon.

20-vuotias hyökkääjän on tarkoitus lentää tänään lauantaina Pohjois-Carolinaan. Saarelalla ei ole vielä tiedossa, missä hän tulee pelaamaan, mutta todennäköistä on, että suomalaislahjakkuus nähdään AHL-seura Charlotte Checkersin riveissä.

– Tiedän ainoastaan, että kone Jenkkeihin lähtee kello 14.10. Mutta eikös sinne yleensä AHL:n kautta mennä, Saarela totesi Kiekkoareenalle.

Lukossa tällä kaudella kiekkoilut suurlupaus teki viime kaudella Hurricanesin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen. Seuran organisaatiossa pelaa jo ennestään suomalaisista Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho sekä äskettäin sopimuksen tehnyt Janne Kuokkanen.

Kesällä takaisin Suomeen

Saarelan on tarkoitus palata kauden jälkeen takaisin Suomeen, mutta syksyllä nuorukainen lähtenee takaisin Pohjois-Amerikkaan.

– Ihan sama mikä sarjataso ensi kaudella, niin en tule sieltä enää steppailemaan mihinkään. Olen henkisesti valmistautunut, että pelaan siellä, Saarela vakuutteli.

Pääset Kiekkoareenan alkuperäisuutiseen tästä.