Tällä hetkellä loukkaantuneena olevan Jori Lehterän kausi ei ole onnistunut, eikä St. Louis Blues välttämättä tarvitse enää miehen palveluksia. Asiasta kirjoitti Zesty Newsin toimittaja Todd Panula.

29-vuotias suomalaishyökkääjä saapui Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2014-15 ja hän pelasi mahtavan debyyttikauden. Myös toinen kausi oli onnistunut ja se siivitti miehen uuteen sopimukseen Bluesin kanssa. Kuluvalla kaudella Lehterä on ollut sen sijaan pettymys.

Suomalaissentteri on esiintynyt 61 ottelussa tehoin 6+13, joka on auttamatta liian vähän pelaajalle, joka on saanut pelata loistavien pelaajien ympäröimänä.

Poissaolo ei näy Bluesin pelissä

Lehterä loukkaantui 10. maaliskuuta, eikä hänen poissaolonsa ole Panulan mukaan näkynyt millään tavalla. Poissaolon aikana Blues on voittanut yhdeksästä ottelustaan seitsemän sekä hävinnyt vain kertaalleen varsinaiselle peliajalla.

Panulan mukaan 4,4 miljoonaa dollaria tienaavasta suomalaisesta olisi ehkä järkevämpää päästä eroon. Ensi kaudesta Lehterä pulittaisi jo 4,7 miljoonaa.

– Lehterä vain on,mitä on tällä hetkellä. 29-vuotiaana hän ei tule löytämään mitään maagista eliksiiriä.

– On parempi leikata tappioita ja säästää rahaa, jos se on mahdollista. Jotkut pelaajat sopivat paremmin venäläiseen ja eurooppalaiseen peliin, ja Lehterä näyttäisi olevan tällainen, Panula naulasi tekstissään.