Teemu Selänne oli tiistaina ex-jääkiekkolija Ray Ferraron puhelinhaastateltavana, kun he puhuivat muun muassa suomalaisen entisestä pelikaverista Paul Kariyasta.

Kyseinen kaksikko pelasi pitkään yhdessä Anaheim Mighty Ducksin paidassa, jossa he saivat tutkaparina paljon tuhoa aikaan. Selänne siirtyi seuraan kesken kauden 1995-96, jolloin kanadalaishyökkääjä pelasi seurassa toista kauttaan. Kariya nousi seuraavalla kaudella jo seuran kapteeniksi ja johdatti joukkueensa myös parhaimillaan aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

Nykyään Kariyaa ei nähdä kuitenkaan jääkiekkopiireissä, sillä hän on kadonnut täysin kiekkokartalta. Pelaaja kärsi monista päävammoista ja joutui lopettamaan uransa vuonna 2010.

– Se oli ikävää, kuinka hänen uransa päättyi. Hän on erittäin katkera siitä, ja hän oli aina ollut sitä mieltä, ettei NHL pidä pelaajistaan niin hyvää huolta kuin pitäisi. Siksi hän ei halua olla jääkiekon kanssa tekemissä ja on ikään kuin kadonnut jääkiekkokartalta, Selänne kommentoi Pulp Hockey –podcastissa.

Suomalaislegenda kertoi myös, että häneen sattuu Kariyan poissaolo jääkiekon parista, sillä hänellä olisi niin paljon annettavaa lajille.

Selänteen mietteet voi allekirjoittaa täysin, sillä kanadalaishyökkääjä iski NHL-urallaan 989 otteluun tehot 402+587=989. Maajoukkueessa hän saavutti sen sijaan olympia- sekä MM-kultaa.