Leijonien MM-ryhmään tulee jo viikonlopun aikana isoja muutoksia, kun joukkue vahvistuu neljällä NHL-avulla.

Mikko Rantasen, Sebastian Ahon, Jesse Puljujärven ja Valtteri Filppulan liittymisen myötä varsinkin joukkueen hyökkäyspäässä nähdään paljon vaihtuvuutta. Uusien naamojen myötä kokoonpanosta tippuu väkisinkin usea pelaaja pois.

Leijonat.com nostaa esille ne pelaajat, jotka ovat pahimmassa vaarassa tippua. Hyökkäyspäässä kilpailu on kovaa, minkä takia moni pirteästi pelannut tulokas on vaarassa tippua.

Nämä hyökkääjät joutuvat vielä jännittämään:

Miro Aaltonen

– Aaltonen aloitti kevään pirteästi. Viime peleissä tekeminen on ollut kuitenkin hieman ailahtelevaista. On jo hilkulla kisakoneeseen.

Marko Anttila

– Anttila on jatkanut tuttuja otteitaan myös maajoukkueessa. Järkälemäinen hyökkääjä tuo monipuolisuutta Leijoniin. Jatko on kuitenkin valmennuksen käsissä.

Antti Erkinjuntti

– Joukkueen kokenutta kaartia oleva Erkinjuntti ei ole päässyt kunnolla vauhtiin maajoukkueen puolella. Tunnollinen hyökkääjä on päässyt pelamaan jo useamman pelin Suomen ykkösketjussa – tehot ovat olleet kuitenkin vaisuja. Joutuu jännittämään vielä ainakin tovin kisapaikkaa.

Niko Ojamäki

– Maajoukkueen yllättäjä on tuonut energiaa Leijonien alempiin ketjuihin. MM-kisapaikka taitaa olla silti vielä tänä keväänä epärealistinen tavoite Ojamäelle.

Pekka Jormakka

– Energinen hyökkääjä väläytteli jo Slovakia-peleissä. Leijonissa ei olla silti vielä nähty aivan parasta Jormakkaa. Tuo parhaimmillaan suoraviivaisuutta ja yllättävää taituruutta joukkueensa matkaan.

Julius Junttila

– Myös pienikokoinen Junttila saa jännittää jatkonsa puolesta. Marjamäelle tuttu hyökkääjä on väläytellyt ajottain Leijonissa – polkukone kaipaa kuitenkin vielä tasaisuutta otteisiinsa.