KÖLN. USA nousi vaikeasta tilanteesta lopulta voittoon, kun joukkue kukisti Latvian maalein 5-3 lauantain päiväpelissä.

Latvia ehti johtaa kamppailua toisessa erässä jo 2-0 ja 3-1. USA sinnitteli ja käänsi pelin itselleen vahvan kolmannen erän turvin.

Joukkueen sankariksi nousi Winnipeg Jetsin hyökkääjä Andrew Copp, joka iski voittomaalin kolmannessa erässä. Patrik Laineen seurakaveri iski samalla turnauksen avausmaalinsa.

Winnipeg Jetsin pelaajat olivat myös muuten esillä pelissä. USA:n maalilla torjuva Connor Hellebuyck ehti ottaa vaikeasta pelistä huolimatta muutaman ison torjunnan voittopelissä.

Kolme pistettä nosti USA:n A-lohkossa jo kärkipaikalle. Joukkueella on kasassa viiden pelin jälkeen 12 pistettä.