SM-liigassa ollaan nähty jo alkukesästä monta kiinnostavaa pelaajahankintaa.

Leijonat.com listaa tähän mennessä julkaistujen hankintojen viiden kärjen. Kuten lista osoittaa, on useampi seura julkaissut jo nyt todella kovia hankintoja.

Viiden kärkeen nousee monipuolisesti sekä kokeneita paluumuuttajia että myös nuorempia NHL-lupauksia. Listalla ei ole huomioitu jatkosopimuksen tehneitä pelaajia.

TOP5 hankinnat:

5. Urho Vaakanainen, SaiPa

– Nuori NHL-lupaus on kova ryöstö SaiPalta. Vaakanainen nousee varmasti Lappeenrannassa heti isoon rooliin tutun valmentajan Tero Lehterän alaisuudessa. Huikea potentiaali.

4. Kristian Vesalainen, HPK

– Myös Vesalainen kuuluu SM-liigan superlupausten kaartiin. Nuorukainen kävi jo viime kaudella piipahtamassa SM-liigassa. Nyt saapuu HPK:hon huippuvahvistuksen statuksella.

3. Miika Koivisto, Kärpät

– Koivisto nousi Jukureissa menneellä kaudella SM-liigaeliittiin. Nyt tarjolla on iso rooli Kärpissä. Viisas ja taitava pakki kiekon kanssa.

2. Erik Thorell, HIFK

– Thorell on melkoinen ryöstö HIFK:lta. Ruotsalaistaituri paransi pitkin viime kautta menoaan TPS:n matkassa. Tuo tulivoimaa uudistuvaan HIFK:n joukkueeseen.

1. Jarkko Immonen, JYP

– Kesän ykköshankinta on kokenut leijonataituri. Immonen tuo melkoisen määrän osaamista JYPiin – kokemus ja johtajuus näkyy kaukalon ohella myös kaikessa muussa tekemisessä. Iso vahvistus koko SM-liigalle.

Kunniamaininnan ansaitsevat:
Miika Lahti (JYP), Petrus Palmu (TPS), Ilari Filppula (TPS), Janne Keränen (Lukko), Ville Varakas (HIFK)