Kiekkolegenda Teemu Selänne on vaihtanut uran päättymisen jälkeen kaukalot TV-hommiin.

Suosittua Supertähdet-ohjelmaa isännöinyt Selänne kertoi MM-kisojen yhteydessä nauttineensa kahden tuotantokauden tekemisestä. Kiekkotähden vieraana on ehtinyt käydä jo nyt iso tukku muiden lajien tähtiä.

Selänne kommentoi samalla, nähdäänkö tulevaisuudessa kenties uusia vieraita ja uusi tuotankokausi suositussa sarjassa.

– En tiedä. Sitä katsotaan tilanteen mukaan. Sitä oli todella siistiä tehdä. Oli hienoa päästä oppimaan muiden lajien tähdistä. Yhdelle (kaudelle) olisi vielä tilaus, mutta ei tehdä väkisin mitään. Katsotaan, jos saadaan oikeat ihmiset mukaan, Selänne muotoili Kölnissä.

Ohjelmassa eri lajien huippunimet ovat kertoneet omat tarinansa. Samalla taustalta on paljastunut upeita kertomuksia kulissien takaa. Selänne paljasti koko homman lähteneen liikkeelle Mika Häkkisen kanssa käydystä keskustelusta.

– Istuttiin Mikan kanssa Monacossa iltaa ja kuuntelin niitä kaikkia hänen juttujaan, kun hän pääsi vauhtiin. Mietin vain, että jos tämän pystyisi välittämään jotenkin suomalaisille faneille…

– Mulle tämä on ollut upea kokemus. Ja uskon, että sama koskee kaikkia mukana olleita. Tämä on ollut kuin uusi ripari. Mahtavia fiiliksiä, Selänne kiittelee.