Kesän NHL-siirtohuhut käyvät jo kuumina varsinkin Pohjois-Amerikan medioissa.

Uuden seuran Las Vegas Golden Knightsin liittyminen tekee kesästä poikkeuksellisen mielenkiintoisen. Kun uusi seura saa napata pelaajia eri joukkueista, ovat siirtohuhut olleet jo alkukesästä vilkkaita.

Myös suomalaispelaajat ovat kovaa valuuttaa eri huhuissa. Leijonat.com nostaa esille viisi eniten huhuissa pyörinyttä suomalaispelaajaa.

Markkinoiden kiinnostavimmat suomalaiset:

5. Joel Armia, Winnipeg Jets

– Armian siirto olisi pieni yllätys. Silti Winnipeg Jetsin suomalaislupauksen nimi on noussut pariin otteeseen eri medioiden spekulaatioissa pinnalle. Vaikka pisteitä ei tullut viime kaudella paljoa, pelasi hyökkääjä vahvasti Jetsin alemmissa ketjuissa.

4. Antti Niemi, Dallas Stars

– Dallas Stars uudistaa ensi kaudeksi maalivahtiosastoaan – siitä kertoo jo Ben Bishopin hankinta. Sen myötä joko Niemi tai Kari Lehtonen saavat lähteä. Jos Niemi saadaan osaksi isompaa kauppaa ja suomalainen hyväksyy siirron, ei Stars varmasti epäröi myyntiä.

3. Joonas Korpisalo, Columbus Blue Jackets

– Korpisalo kuuluu niihin pelaajiin, jotka saattavat matkata uuteen Las Vegasin joukkueeseen. Sen myötä on mahdollista, että Columbus haluaa pistää huippulupauksen rahoiksi jo ennen tätä.

2. Antti Raanta, New York Rangersin

– Raanta kuuluu spekulaation vakionimiin. Rangersin kakkosvahtia on viety jo pitkään muualle. Onko tuleva osoite Las Vegas vai jokin muu NHL-paikkakunta? Aika näyttää.

  1. Sami Vatanen, Anaheim Ducks

– Ducks ei pysty suojaamaan Vatasta kesän laajennusdraftia ajatellen – sen myötä seura mitä todennäköisimmin kauppaa huippupakkinsa jo aiemmin. Vatanen herättää kiinnostusta eri medialähteiden mukaan jo useammassa NHL-seurassa.