Ensi yönä jaetaan NHL:n runkosarjapalkinnot Las Vegasissa järjestettävässä gaalassa. Tilaisuuden yhteydessä pidetään myös laajennusvaraustilaisuus.

Vegas Golden Knights pääsee varaamaan jokaisesta nykyisestä NHL-joukkueesta yhden pelaajan ensi kauden miehistöönsä. Tilaisuus on suomalaisittain jännittävä, sillä erilaisissa arvioissa Vegasin riveihin on viety useita suomalaispelureita. Suurimpina niminä ehkä Sami Vatanen ja Antti Raanta.

Myös palkintogaalassa on tarjolla suomalaisväriä, kun Patrik Laine (paras tulokas/Calder Trophy), Mikko Koivu (paras puolustava hyökkääjä/Frank J. Selke Trophy) ja Mikael Granlund (herrasmiespelaaja/Lady Byng) ovat ehdolla palkintojen saajiksi.

Juhannusaattoyönä jännitys tiivistyy, kun NHL-joukkueet varaavat omansa 18-vuotiaiden lupausten joukosta. Suomalaisia on ennustettu varattavan peräti viisi ensimmäisellä kierroksella.

NHL Expansion Draft ja Awards -tilaisuudet nähdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 3:00 alkaen. Tapahtuma on katsottavissa kokonaisuudessaan sekä Viasat Jääkiekko -kanavalla että Viaplayssa. NHL Draftin 1. kierros nähdään perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 2:00 alkaen ja seuraavat kierrokset lauantaina klo 17:00 alkaen.

Tapahtumat on nähtävissä myös ilmaiseksi viasport.fi ja viarfee.fi -verkkosivuilla.