SM-liigan siirtomarkkinoilla on ollut viime aikoina hiljaista.

Monet joukkueet täydensivät kokoonpanojaan nopeasti kauden päätyttyä, mutta vielä useat viime kaudella loistaneet pelaajat ovat ilman sopimuksia.

Leijonat.com listasi alle viisi kaikista kovinta vapaana olevaa nimeä. Alta löydät myös muita potentiaalisia pelaajia, jotka ovat vielä vailla seuraa.

TOP5 vapaat pelaajat:

5. Curtis Hamilton, TPS

– 25-vuotias Kanadan ja USA:n passin omaava hyökkääjä pelasi viime kaudella mainiosti SaiPassa. Loppukaudesta Hamilton kaupattiin TPS:ään, mutta loukkaantuminen päätti kauden ennen aikojaan. Potentiaalia pistepörssin kärkisijoille.

4. Justin Hodgman, Pelicans

– Pelicansin tähtihyökkääjä tekee kaukalossa väliajoin mitä huvittaa. Erittäin juonikas kanadalainen kuumentuu välillä turhan helposti, mutta pisteitä syntyy kovaa tahtia. Ahne maalintekijä.

3. Dave Spina, TPS

– 34-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on takonut kahden liigakauden aikana yli 70 tehopistettä. Huikean nopea ja taitava hyökkääjä pystyy aiheuttamaan vastustajille todellista päänvaivaa. Ottajia riittää.

2. Michel Miklik, JYP

– JYPin täsmävahvistus tuli ryminällä SM-liigaan. Ensi kauden seura ei ole vielä selvillä, mutta tälle Slovakian maajoukkuehyökkääjälle riittää ottajia. Olisi mille vain liigaseuralle huippuvahvistus.

1. Tomi Kallio, TPS

– SM-liigan parhaimmistoa viime kaudella ollut Kallio on vielä ilman sopimusta. Konkarihyökkääjä osoitti kuluneella kaudella, että hänellä on vielä paljon annettavaa. Edelleen sarjan eliittiä.

Muita vapaita kovia nimiä: Terry Broadhurst, Arttu Luttinen, Harri Tikkanen, Jerry D’Amigo, Jesse Saarinen, Brock Trotter, Philippe Cornet, John Albert