Vaasan Sport kiinnitti aiemmin tänä vuonna kovan nimen, kun puolustaja Joni Tuulola solmi seuran kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

21-vuotias puolustaja saapui Vaasaan HPK:sta, jossa hän on kiekkoillut koko uransa. Tuulola tulee jääkiekkoperheestä, sillä hänen isänsä Marko Tuulola pelasi mahtavan pelaajauran niin ikään puolustajana. Myös Jonin pikkuveli Eetu pelaa ammatikseen jääkiekkoa SM-liigatasolla.

– Vaatimustason kerrottiin olevan kova ja se on se, mitä tarvitsen tässä vaiheessa uraa. Tietysti myös mahdollisuus isompaan rooliin vaikutti päätökseen siirtyä tänne, Tuulola avasi siirtonsa taustoja Sportin verkkosivuilla.

Nuori puolustaja lukeutuu maan kovimpiin kiekkolupauksiin. Tuulola on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari sekä Chicago Blackhawksin varaus vuodelta 2015. Nyt nuorukainen hakee seuraavaa steppiä uralleen Sportista.

– Olen pitänyt siitä, miten joukkue treenasi kevätkauden. Meillä on paljon nuoria jätkiä, joten tekemisen täytyy olla laadukasta ja sitä se on todellakin ollut, Tuulola kehuu.

Samalla huippulupaus kertoo, että hänen tavoitteenaan on lopullinen läpimurto sekä nousu SM-liigan eliittipuolustajien joukkoon.

Lähde: Vaasan Sport