Helsingin Jokereihin siirtynyt hyökkääjä Eeli Tolvanen on nauttinut ensimmäisistä jääharjoituksista uuden joukkueen mukana.

18-vuotias suomalaislupaus varattiin tänä kesänä NHL:ään, kun Nashville Predators huusi pelaajan nimen ensimmäisellä kierroksella varausnumerolla 30. Pelaaja ei kuitenkaan jäänyt Pohjois-Amerikkaan vaan suuntasi Jokereihin, josta hän hakee itselleen isoa roolia tulevalle kaudelle.

– Tosi helppoa oli tulla, kaikki ovat olleet tosi mukavia. Hyvä viikko saatiin alle; kaikki kamat sai sovitettua ja hyvin tutustui porukkaan, Tolvanen avasi Jokereiden verkkosivuilla.

Helsinkiläisseuran harjoitukset pyörähtävät tosissaan käyntiin ensi viikolla, kun joukkue alkaa valmistautumaan kohti tulevaa kautta.

– Odotan tosi kovaa treeniä ja tulee varmasti paljon uusia asioita. Hauska lähteä katsomaan, että missä tämä taso menee, Tolvanen kommentoi.

Jokereilla on heti edessään myös kesän ensimmäisen harjoitusottelu, kun joukkue kohtaa perjantaina 28. heinäkuuta Kunlun Red Starin Vantaalla.

Lähde: Jokerit