Kasperi Kapanen murtautuu tulevalla kaudella Toronto Maple Leafsin NHL-miehistöön, kirjoittaa Fansided-sivuston James Middleton.

20-vuotias laitahyökkääjä on viettänyt aikaa lähinnä seuran AHL-miehistössä, jossa jälki on ollut kovaa. Myös NHL:ssä suomalainen on käyttänyt tilaisuutensa hyväksi jättämällä itsestään erinomaisen kuvan.

Middletonin mukaan Kapanen on kehittynyt nopeaksi kahdensuunnan hyökkääjäksi, jolla on kykyä pelata erityisissä joukkueissa. Tämän lisäksi pelaaja osaa viimeistellä, joista hän antoi näyttöjä myös NHL:n pudotuspeleissä.

– Luulen, että Kapanen nousee ensi kaudella Maple Leafsin yhdeksän ensimmäisen hyökkääjän joukkoon, ja hän voi löytää itsensä Auston Matthewsin rinnalta, jos harjoituskausi ja leiri menevät hyvin, toimittaja lataa.

Nuoren suomalaishyökkääjän ensi kauden kuvioista on liikkunut monenlaisia arvioita, mutta onnistuessaan parhaalla mahdollisella tavalla, voi Kapanen todella murtautua Maple Leafsin kärkiketjuihin. Varsinkin jos joukkueen hyökkäyskalustossa tapahtuu vielä muutoksia.