Erik Haulalla on edessään elokuussa suuri elämänmuutos, kun pelaaja jatkaa NHL-uraansa Vegas Golden Knightsin joukkueessa.

26-vuotias hyökkääjä solmi aiemmin kesällä uuden NHL-seuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen, jossa pelaajan roolin uskotaan kasvavan entisestään verrattuna hänen aiempaan uraansa.

– Tämä on erikoinen mahdollisuus, eikä vastaavia pelaajille usein tule. Pääsemme aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä. Tilanne on sama jokaiselle Vegasiin siirtyvälle pelaajalle. Mitään kaveriporukoita ei pukukopissa entuudestaan ole, vaan jokainen lähtee matkaan samalta viivalta, Haula kommentoi Aamulehdelle.

Aavikolle matkaava suomalaishyökkääjä tietää muuttavansa mielenkiintoiseen kaupunkiin, sillä Vegas on tunnettu maailmalla etenkin uhkapelikaupunkina. Houkutuksia löytyy tarvittaessa liiaksikin.

– Vegas on kaupunkina sellainen, että alamäki on todella raju, jos elämä lähtee vääränlaiseen luisuun. Toisaalta houkutuksia löytää mistä tahansa, jos on sellaisille altis. Itsestä se on aina kiinni, että pystyy pitämään ajatuksen olennaisessa, Haula pohtii.

Lähde: Aamulehti