Mikael Granlund on edelleen ilman sopimusta tulevalle kaudelle.

25-vuotiaan suomalaishyökkääjän sopimus Minnesota Wildin kanssa umpeutui 1. heinäkuuta, jonka jälkeen uudesta sopimuksesta ollaan käyty keskusteluja. Toistaiseksi asiasta ei olla päästy kuitenkaan sopuun.

Wildin GM:n Chuck Fletcherin mukaan Granlundin jatkosopimus on tarkoitus saada solmittua lähiaikoina, mutta jos niin ei käy, järjestetään neuvottelut kolmannen välikäden kautta 4. elokuuta.

– Toivottavasti voimme löytää pitkäaikaisen ratkaisun. Mutta jos niin ei käy, voimme tarkastella asiaa uudelleen vuoden sisällä, Fletcher paljastaa Star Tribunelle.

Granlund voi saada maksimissaan kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen, joka ei ole kuitenkaan tässä vaiheessa realistinen vaihtoehto.

– Olemme avoimia kaikille näkökulmille. Luulen, että kaikki on mahdollista, mutta uskon kolmesta viiteen vuoteen kestävän sopimuksen olevan hyvä ratkaisu kaikille osapuolille. Tämä ei silti estä pidemmän jatkosopimuksen solmimista, Fletcher valaisee.

Granlundin vuosipalkasta ei tällä kertaa keskusteltu lainkaan, mutta Wildin tähtipelaaja tienasi viime kaudesta kolme miljoonaa dollaria. Nyt pelaajan uskotaan saavan roiman palkankorotuksen.