Edmonton Journalin verkkojulkaisussa uskotaan, että Jesse Puljujärvi nousee Oilersin kakkosketjun laituriksi ensi kaudella. Kilpailu tosin voi olla tiukkaa, jos Edmonton vielä hankkii lisävahvistuksia.

Suomalaisnuoreen on uskottu monissa muissakin medioissa hankalasta viime kaudesta huolimatta.

Jussi Jokiselle kaavaillaan laiturin paikkaa nelosketjusta, Iiro Pakarinen puolestaan jäisi alustavasti pois kokoonpanosta. Vaikka sivuston onkin rankannut Jokisen kyseiseen, hieman yllättävään rooliin, on mies toisaalta ketjun kuin ketjun käytössä monivaltaisuudensa takia.

– Puljujärvellä on uskomattomia ”työkaljua”, mutta onko hän valmis top-kuusi -hyökkääjäksi? On epätodennäköistä, että Edmonton katsoisi Puljujärven sopivan paremmin Bakersfieldiin, sivusto pyörittelee artikkelissaan.

Edmonton Journal on rankannut Puljujärven kakkosketjuun yhdessä Milan Lucicin ja Leon Draisaitlin kanssa. Nelosessa puolestaan viilettäisivät Jokisen lisäksi Mark Letestu ja Anton Slepshjev.

Ennakkoon Puljujärven trio kuulostaa mehukkaalta. Isokokoinen Lucic voisi olla tilantekijä ja taklaaja, Draisaitl pelintekijä ja maalipaikkojen luoja ja Puljujärvi maalientekijä.

Artikkeli näkee, että kilpailu lisääntyisi Puljujärven ja Slepshjevin pelipaikoista, mikä Oilers hankkisi rosteriinsa vielä kokemusta. Yksi esille nouseva nimi on Jarome Iginla, jolla olisi käyttöä arvioiden mukaan kolmosketjussa ja kakkosylivoimassa.