Helsingin Jokerit kärsi Pietarin SKA:lle kirvelevän 5-1-tappion.

Jokerit ja SKA kohtasivat Nikolaj Putshkov -muistoturnauksen finaalissa. Pietarilaiset olivat ottelun alun niskan päällä. SKA pelasi vielä ilman kahta suurinta supertähteään Ilja Kovaltshukia ja Pavel Datsjukia.

Ottelu oli käytännössä pelattu jo toisen erän puolivälin jälkeen. Isännät lähtivät kolmanteen erään jo 4-0-johtoasemassa. Toisen erän lopussa tunteetkin kuumenivat ja Jokereiden Marko Anttilan ja SKA:n Jevgeni Ketovin välillä nähtiin käsirysy.

Parhaimmillaan SKA:n johto oli jo 5-0, mutta Pekka Jormakka onnistui maalillaan tuomaan kaventamaan ja tuomaan pientä lohtua synkkään iltaan.

Kamppailu oli Jokereiden harjoituskauden viimeinen. Ensi viikon keskiviikkona 23. päivä elokuuta joukkue avaa KHL:n runkosarjan Dinamo Minskiä vastaan Valko-Venäjällä.