Paikallislehti Dallas Morning Newsin toimittaja Mike Heika on julkaissut oman arvionsa Dallas Starsin ensi kauden kokoonpanosta.

Suomalaisittain Heikan kokoonpano on komeaa luettavaa, sillä joukkueesta löytyy sekä Julius Hongan että Esa Lindellin nimet. Honka on asetettu toimittajan arviossa toiseen pakkipariin yhdessä kokeneen Dan Hamhuisin kanssa, kun Lindell löytyy puolestaan Stephen Johnsin rinnalta.

Arviosta entistä paremman tekee se tosiasia, ettei Hongan paikka NHL:ssä ole vielä lukkoon lyötyä, mutta Heikan mukaan nuori ja taiturimainen puolustaja on varma valinta kuuden aloittavan pakin joukkoon. Nuori suomalaispuolustaja on pelannut viime kausina enimmikseen AHL:n puolella, mutta rajusti kehittynyt pelaaja taistelee nyt tosissaan paikastaan NHL:ssä.

Dallas Stars 2017-18

Hyökkääjät:
Jamie Benn – Tyler Seguin – Aleksandr Radulov
Mattias Janmark – Martin Hanzal – Jason Spezza
Antoine Roussel – Radek Faksa – Tyler Pitlick
Curtis McKenzie – Devin Shore – Brett Ritchie
Puolustajat:
Marc Methot – John Klingberg
Dan Hamhuis – Julius Honka
Esa Lindell – Stephen Johns
Maalivahdit:
Ben Bishop
Kari Lehtonen

Hongan ja Lindellin lisäksi joukkueen alakerrasta löytyy myös luonnollisesti kolmas suomalainen, kun Kari Lehtonen lähtee kauteen kakkosmaalivahdin roolissa.

Tämän lisäksi nuoret pelaajat Miro Heiskanen ja Roope Hintz ovat tulevaisuudessa Starsin miehiä. Ensi kaudella Heiskanen pelannee vielä SM-liigassa ja Hintz lähinnä AHL:n puolella.