Erilaisiin listauksiin erikoistunut urheilusivusto The Sportster on listannut verkkosivuilleen kauden 2017-18 Hart Memorial Trophy –ehdokkaat.

Kyseinen palkinto jaetaan vuosittain NHL:n runkosarjan jälkeen pelaajalle, joka on ollut joukkueelleen kaikista arvokkain. Esimerkiksi viime vuonna palkinnon voitti Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid.

The Sportster listasi 15 ehdokasta tulevaksi voittajaksi, josta löytyy yllättäen myös Patrik Laineen nimi. 19-vuotias Winnipeg Jetsin tähtipelaaja löytyy sijalta yhdeksän ja häntä pidetään mustana hevosena palkinnon voittajaksi.

– Laine on jo osoittanut, että hän haluaa kehittyä liigan parhaaksi maalintekijäksi, joten on vain ajan kysymys, ennen kuin hän voittaa Hart Memorialin. Ensi kausi saattaa tulla silti liian aikaisin, mutta aina on mahdollista, että hän kääntää päitä ja voittaa ensimmäisen Hart Trophynsa, sivusto povaa.

Jos Laine voittaa jonain päivänä palkinnon, tulee hänestä ensimmäinen suomalainen, joka on voittanut Hart Memorial Trophyn.

The Sportster –sivusto pitää suurimpana voittajasuosikkina jälleen Oilersin McDavidia, mutta haastajia miehelle riittää.

Voit katsoa kaikki sivuston povaamat voittajaehdokkaat täältä.