Maalivahti Karri Rämö haaveilee edelleen urasta NHL:ssä.

31-vuotias maalivahti solmi aiemmin kesällä Helsingin Jokereiden kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jonka myötä hän hakee ”uutta tulemista”. Viime kausina Rämö on kärsinyt loukkaantumisista, jonka vuoksi NHL jäi taakse. Paluu takaisin maailman kovimpaan kiekkoliigaan kiinnostaa kuitenkin edelleen.

– Mitään ei ole poissuljettu. Olen vasta 31-vuotias, ja vaikka takana on hankala kausi, niin koen, että minulla on vielä annettavaa ja parhaat vuoteni ovat edessä. Minulla on tänne kahden vuoden pesti, joten mennään nyt rauhassa. Nyt ei ole kiire mihinkään, mutta kaikki on mahdollista. Haluja on vielä aika paljon, Rämö kertoi tulevaisuudestaan NHL.comin/fi:n verkkosivuilla.

Kokenut maalivahti muistuttaa silti, ettei hän enää helpolla lähde rapakon taakse. Tällaisissa asioissa on edettävä perhe edellä.

– NHL on sellainen kortti, että matkustamiset ja muut on koettu. Nyt, kun minulla on perhettäkin, niin aika selvät sävelet pitää olla, jos sinne vielä lähtisin. En lähde enää sinne yhdeksi vuodeksi. Jos tulee joku kunnon paikka ja pidempi sopimus, niin sitten. Saa nähdä. Asiat muuttuvat, eikä mitään voi sanoa koskaan varmaksi, Rämö sanoi.

Lähde: NHL.com/fi